Loading. Please wait...

25 χρόνια εμπειρία!  |    |  210.2696.432 (ωράριο...)

12 λόγοι για να μας επιλέξετε!

Επιλέξτε το xamila-asfalistra.gr για:

 • ΤΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
  Τιμές που ξεκινούν από:
  41 ευρώ/6μηνο στα ΙΧ
  22 ευρώ/6μηνο στις μηχανές 61ευρω /6μηνο στα ΦΙΧ
 • ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Η ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ
  Τιμές που ξεκινάνε από 1 ευρώ/m2!
 • ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ Η ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
  Μοναδικές τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για σίγουρη αποζημίωση!Σκέφτεστε να κάνετε ασφάλεια για εσάς, το παιδί σας, την οικογένεια σας  αλλά δυσπιστείτε απέναντι στις ιδιωτικές ασφαλίσεις ; Πλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν χρειαστείτε κάποιου είδους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας ή/και νοσηλείας, ακόμη και αεροδιακομιδης, αφού σε εμάς θα βρείτε την ασφάλεια υγείας που χρειαζεστε…στα μέτρα σας! Εσείς απλά μας λέτε τι θα θέλατε, και εμείς, με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας στον χώρο της υγείας, σας εγγυούμαστε την καλύτερη δυνατή ασφάλιση στην καλύτερη τιμή της αγοράς και φυσικά σε κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες για σίγουρη κάλυψη του κεφαλαίου σας και αποζημίωση όταν την χρειαστείτε!
 • ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ 24/7
  Ο εκπρόσωπος μας είναι στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες το 24 όρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Είμαστε πάντα διπλά σας σε οποιοδήποτε συμβάν έτοιμοι να σας δώσουμε την πολύτιμη συμβουλή και υποστήριξη μας.
 • ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΩΝ
  Η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο, μας έχει μάθει τον ακρογωνιαίο λίθο της ασφαλιστικής αγοράς: ασυναγώνιστες τιμές με υψηλού επιπέδου ποιότητα στις παροχές μας. Άλλωστε ο συνδυασμός αυτός είναι που μας κρατάει τόσα χρόνια στην κορυφή του ασφαλιστικού γίγνεσθαι αφού διαπραγματευόμαστε ειδικές εκπτώσεις και προνόμια για τους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς.
 • ΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  Ο σύμβουλός μας σας παρέχει ασφάλιση βάσει των δικών σας αποκλειστικά    αναγκών μέσα από μια μεγάλη γκάμα τιμολογιακών προσφορών. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης και οι ανάγκες του.
 • ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΠΝΟΗΣ ΤΟΥ
  Στο γραφείο μας θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για το συμβόλαιο σας (εάν είναι ασφαλισμένο ή όχι, πότε λήγει και μέχρι πότε πρέπει να ανανεωθεί το υπάρχον, τι καλύψεις έχει), και να σας ενημερώνει αυτόματα το σύστημα στο κινητό σας όταν το συμβόλαιό σας πλησιάζει στη λήξη του. Έτσι, θα έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο.
 • ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
  Στην εποχή του ιντερνετ και των ανέπαφων συναλλαγών το πρακτορείο μας είναι μέσα στις εξελίξεις και παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες του να εξοφλούν τα συμβόλαια τους μέσω τραπεζικής συναλλαγής απλά, γρήγορα και αβίαστα. Στο φυσικό γραφείο η εξόφληση γίνεται με όλους τους τρόπους είτε τοις μετρητοίς, είτε με POS.
 • ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  Αναλαμβάνουμε την αποστολή συμβολαίων με κάθε διαθέσιμο τρόπο που υπάρχει:
  - Ηλεκτρονικά μέσω E-mail
  - Mεσω courier (D2D)
  - Mε παρουσία του πελάτη στο φυσικό μας χώρο, Πρωτεσίλαου 82 στο Ίλιον Αττικής
 • ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ 
  Συνεργαζόμαστε με δικηγορικά γραφεία που αναλαμβάνουν την υπόθεση σας χωρίς κόστος, εφόσον δεν υπάρχει υπαιτιότητα σας.
 • ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
  Συνεργαζόμαστε με συνεργεία αυτοκίνητων όπου χωρίς κόπο για τα διαδικαστικά του ατυχήματος, θα παραλάβουν το όχημά σας να το επισκευάσουν και θα σας παρέχουν άμεσα όχημα αντικατάστασης για να μπορείτε να κινηθείτε μέχρι την ώρα ή ημέρα της επισκευής του δικού σας οχήματος.
 • ΤΟ ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Επενδύουμε στη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας μέσω νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων και προσφορών που κυκλοφορούν στην αγορά ώστε να είμαστε πάντα και οι πρώτοι ενήμεροι για τις εξελίξεις στον κλάδο μας.

Γιατί εμάς λοιπόν;

Διότι δημιουργούμε και ασφαλίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας!